Persondatasikkerhed

Dine persondata er vigtige for os hos Alarm.dk. Som bruger skal du føle dig tryg ved at de oplysninger, du opgiver, ikke bliver brugt til andet end det, du har givet samtykke til og at de opbevares sikkert.

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til relevante alarmleverandører, som kan levere boligalarmer til din adresse. Vi vil aldrig bruge oplysningerne til noget andet end at give dig gode tilbud på boligalarmer.

Indsamling og brug af dine oplysninger

De data, som du udfylder, er det som leverandørerne minimum skal bruge for at kunne give dig konkrete tilbud baseret på dine behov. De bliver ikke anvendt til andet end at give dig netop sådanne tilbud i en fornuftig tidsbegrænset periode, baseret på dine valg og præferencer for kommunikationsform og –tid, ud over det nødvendige administrative arbejde knyttet til dette.

Alle data behandles af det norske IT-selskab Nettbureau AS, som ejer og driver Alarm.dk, ud over de aktuelle leverandører.

  • Personoplysninger om dig vil kun blive anvendt til lovlige formål og vil blive slettet eller anonymiseret, når vi ikke længere har grundlag for at behandle dem.
  • Nettbureau AS skal sikre, at personoplysninger om dig er tilfredsstillende beskyttet.
  • Nettbureau AS sikrer kommunikation med brugerne ved hjælp af kryptering.

Dine rettigheder

  • Indsigt - Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger vi opbevarer og/eller behandler.
  • Berigtigelse - Du har ret til at få berigtiget forkerte oplysninger om dig.
  • Sletning - Du har ret til at bede om, at dine personoplysninger slettes fra vores registre.
  • Begrænsning/indsigelse - Du har ret til at trække dit samtykke om databehandling tilbage og begrænse eller gøre indsigelse mod databehandling af personoplysninger.
  • Klage - Du har ret til at klage til den relevante tilsynsmyndighed for behandling af personoplysninger (Datatilsynet).
  • Overførsler - Du har ret til at få oplysninger, der er gemt om dig overført.

Hvis du ønsker at benytte dig af de rettigheder, du har i forbindelse med persondataforordningen, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

E-mail:

Vi er kan heller ikke lide junk-e-mails. Derfor sender vi dig kun én eneste e-mail, når du anvender vores service: En besked, som bekræfter, at indsendelsen af formularen fungerede som det skulle.

E-mailen inkluderer en liste over de aktuelle leverandører, som konkurrerer om at give dig det bedste tilbud baseret på dit behov og hvor du bor, og evt. nogle tips om, hvad du bør forberede og andre relevante services, du kan have interesse i at bruge, baseret på dine behov.

Du behøver ikke foretage dig noget for at undgå at få flere e-mails fra os, og vi beder dig om ikke at markere e-mailen som junkmail, da det kan gå ud over dig selv og andre i form af, at bekræftelses-e-mails ikke kommer frem.

Hvis du har feedback til servicen hører vi det gerne. Du kan f.eks. svare på bekræftelses-e-mailen fra os.

Gmail- og Outlook-brugere kan også opleve at se annoncer for vores service. Dette er ikke e-mails og er ikke sendt specifikt til dig, men er snarere annoncepladser, som Google og Microsoft bruger, for at finansiere deres gratis e-mailservice, på samme måde som de har annoncefinansieret søgemaskinerne Google og Bing.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Disse er centrale for at give dig en god brugeroplevelse.

Cookien kan også bruges til analyseformål, og for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig. For eksempel kan vi ved hjælp af cookies sikre at brugere, som allerede har brugt vores service, ikke får annoncer fra os.

Cookies er små tekstfiler, som gemmes lokalt i din browser. Den information, som gemmes i cookien er anonymiseret, dvs. at den ikke inkluderer navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer eller anden følsom information. Ønsker du at slå cookies fra kan du gøre det i din browser:

Vær opmærksom på, at ved at slå cookies fra risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer som den skal og loader langsommere. Du gør det også vanskeligere for os at finde og rette fejl, som gør at du og fremtidige brugere kan få en velfungerende service.

Annonce- og analyseværktøjer

Følgende tredjepartsværktøjer anvender cookies til enten analyse- eller annonceringsformål.

Afmeldinger til disse værktøjer kan gøres enkeltvis hos hver værktøjsleverandør (klik på links ovenfor).

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at benytte dig af de rettigheder, du har i forbindelse med regler om persondata, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Følg os på Facebook

Følg os gerne på vores Facebook.

Kontakt os

Send os en e-mail

Persondatasikkerhed

Services

Alarm.dk giver dig en enkel og gratis måde at indhente tilbud fra flere leverandører af alarmer til eget brug.

Jeg har en privat bolig

Jeg repræsenterer en boligforening

Jeg repræsenterer en virksomhed