Persondatasikkerhed

Dine persondata er vigtige for os hos Alarm.dk. Som bruger skal du føle dig tryg ved, at de oplysninger, du opgiver, ikke bliver brugt til andet end det, du har givet samtykke til, samt at de opbevares sikkert.

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til relevante alarmselskaber, som kan tilbyde et alarmsystem, der passer til dit behov.

Indsamling og brug af dine oplysninger

De data, du opgiver, er det alarmselskaberne som minimum skal bruge for at kunne give dig konkrete tilbud baseret på dine behov. De bliver ikke anvendt til andet end at give dig netop sådanne tilbud og det nødvendige administrative arbejde knyttet til dette.

Du giver samtykke til, at de relevante alarmselskaber må kontakte dig via e-mail, telefon, SMS og digitale medier med nyheder, gode råd og tilbud vedrørende alarm og alarmsystemer. Du kan selvfølgelig altid framelde dig igen.

Alle data behandles af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som ejer og driver Alarm.dk, samt af de aktuelle udbydere.

De tilbud, du modtager via Alarm.dk, vil begrænse sig til alarmer alene. Du modtager tilbud via e-mail, SMS eller telefon.

Personoplysninger
  • Personoplysninger om dig vil kun blive anvendt til lovlige formål og vil blive slettet eller anonymiseret, når vi ikke længere har grundlag for at behandle dem.
  • Nettbureau AS skal sikre, at personoplysninger om dig er tilfredsstillende beskyttet.
  • Nettbureau AS sikrer kommunikation med brugerne ved hjælp af kryptering.

Dine rettigheder

  • Indsigt - Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi opbevarer og/eller behandler.
  • Berigtigelse - Du har ret til at få berigtiget forkerte oplysninger om dig.
  • Sletning - Du har ret til at bede om, at dine personoplysninger slettes fra vores registre.
  • Begrænsning/indsigelse - Du har ret til at trække dit samtykke om databehandling tilbage og begrænse eller gøre indsigelse mod databehandling af personoplysninger.
  • Klage - Du har ret til at klage til den relevante tilsynsmyndighed for behandling af personoplysninger (Datatilsynet).
  • Overførsler - Du har ret til at få oplysninger, der er gemt om dig, overført.

Hvis du ønsker at benytte dig af de rettigheder, du har i forbindelse med persondataforordningen, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

E-mail

Vi kan heller ikke lide spam-e-mails. Derfor sender vi dig kun én e-mail, når du anvender vores tjeneste: En besked, som bekræfter, at indsendelsen af formularen fungerede, som det skulle.

E-mailen inkluderer en liste over de aktuelle selskaber, som konkurrerer om at give dig det bedste tilbud baseret på dine behov og din bopæl. E-mailen kan også indeholde gode råd til, hvad du bør forberede, samt tips til andre relevante tjenester, du kan have interesse i at bruge, baseret på dine behov.

Du behøver ikke foretage dig noget for at undgå at modtage flere e-mails fra os, og vi beder dig om ikke at markere e-mailen som spam, da det kan medføre, at bekræftelses-e-mails ikke kommer frem.

Hvis du har feedback til vores tjeneste, vil vi meget gerne høre den. Du kan eksempelvis svare på bekræftelses-e-mailen fra os.

Gmail- og Outlook-brugere kan også opleve at se annoncer for vores tjeneste. Dette er ikke e-mails og er ikke sendt specifikt til dig, men er snarere annoncepladser, som Google og Microsoft bruger for at finansiere deres gratis e-mailservice, på samme måde som de har annoncefinansieret søgemaskinerne Google og Bing.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Disse er centrale for at give dig en god brugeroplevelse.

Cookies kan også bruges til analyseformål og til at vise dig annoncer, der er relevante for dig. Eksempelvis kan vi ved hjælp af cookies sikre, at brugere, som allerede har brugt vores tjeneste, ikke får annoncer fra os.

Cookies er små tekstfiler, som gemmes lokalt i din browser. Den information, som gemmes i cookien er anonymiseret, dvs. at den ikke inkluderer navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer eller anden følsom information. Ønsker du at slå cookies fra, kan du gøre det i din browser:

Vær opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, risikerer du, at hjemmesiden ikke fungerer, som den skal og loader langsommere. Du gør det også vanskeligere for os at finde og rette fejl, der forhindrer, at du og fremtidige brugere kan få en velfungerende tjeneste.

Annonce- og analyseværktøjer

Følgende tredjepartsværktøjer anvender cookies til enten analyse- eller annonceringsformål:

Afmeldinger til disse værktøjer kan ske enkeltvis hos hver værktøjsleverandør (klik på links ovenfor).

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at benytte dig af de rettigheder, du har i forbindelse med regler om persondata, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

×

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Disse er centrale I at give dig en god brugeroplevelse.

Cookies anvendes også til analyseformål, og for at vise dig annoncer, der er relevante for dig. For eksempel kan vi sikre, at brugere som allerede har brugt vores service, ikke får annoncer fra os.

Cookies er små tekstfiler, som gemmes lokalt i din browser. Den information som gemmes er anonymiseret, dvs. at den ikke inkluderer navn, kontaktinfo, adresse eller anden følsom information. Ønsker du at slå cookies fra, kan du gøre det i din browser:

Læs mere i vores fuldstændige persondatapolitik.