Få tilbud på alarm til sommerhuset

Føl dig sikker på, at dit sommerhus er i gode hænder, når du ikke er der. Få tilbud på alarm til sommerhuset fra flere vagt- og alarmselskaber.

Det er en god idé at indhente tilbud fra flere alarmselskaber, når du er på udkig efter alarmer til sommerhuset. Sommerhuse og fritidsboliger ligger ofte lidt afsides og står for det meste tomme i længere perioder i vinterhalvåret. Det stiller krav til dit alarmselskab, da et sommerhus bør sikres på andre måder, end du ville sikre din helårsbolig.

Brug formularen for at modtage tilbud på smarte alarmsystemer til dit fritids- eller sommerhus. Det er gratis og uforpligtende at bruge formularen.

Sommerhusalarm

Når du skal finde en alarm eller et alarmsystem til dit sommerhus, er der en god chance for, at du stiller nogle andre krav, end hvis alarmen skulle være i din helårsbolig. Alt efter hvor dit sommerhus ligger, og hvor ofte du bruger det, har du måske behov for, at din sikkerhedsløsning indeholder særlige funktioner:

  • Regulering af strøm og indeklima fra mobilen (du kan spare strøm, samtidigt med at du kan opjustere temperaturen, før du ankommer).
  • Fjernstyring af låsen (især nyttigt hvis håndværkere skal udføre noget arbejde i sommerhuset, når du ikke er der).
  • Advarsel om vandskader.

Vi har samlet flere forskellige alarmselskaber, som kan tilbyde alarmsystemer til sommerhuset. Når du udfylder formularen her på siden, modtager du ét eller flere tilbud fra de alarm- eller vagtselskaber, som kan tage sig af dit fritidshus.

Få tilbud på alarm

Udover alarmfunktioner tilpasset sommerhuset, får du også alle de andre funktioner, der følger med et godt alarmsystem. Alle vores samarbejdspartnere tilbyder pakker, som inkluderer:

  • FG-godkendt sommerhusalarm med sensorer, hvor du ønsker det.
  • Udrykning døgnet rundt, 365 dage om året.
  • Installation af professionel håndværker.
  • Nødtelefon bemandet 24 timer i døgnet.
  • Tydelig mærkning som afskrækker potentielle indbrudstyve.
  • Rigeligt med nøglebrikker til hele familien.

Udfyld formularen her på siden og bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud på sommerhusalarm.

Om tjenesten

Alarm.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter rådgivning om og tilbud på alarm til din helårsbolig, fritidsbolig eller virksomhed. Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige alarmselskab.

Tjenesten er udviklet og drevet af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester, eksempelvis Bredbånd.com, Strøm.net, A-kasse.nu og Varmepumpe.dk.

check icon

Beskriv hvad du vil sikre

Du bliver kontaktet af de alarmselskaber, der kan give tilbud til dit behov.

check icon

Få uforpligtende tilbud

Du får rådgivning og uforpligtende tilbud fra flere alarmselskaber.

check icon

Vælg det rigtige for dig

Sammenlign tilbud og vælg den bedste alarm til dine behov.

Få tilbud på alarm