Kundeservice

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om Alarm.dk.

Om Alarm.dk

Hvordan fungerer Alarm.dk?

Alarm.dk er en tilbudstjeneste for dig, der leder efter alarmer.

Du udfylder skemaet. Derefter finder vi op til tre relevante alarmselskaber, der kan give dig tilbud på alarmer. De kontakter dig med gode tilbud.

Det er både gratis og uforpligtende at bruge Alarm.dk.

Når du har fået tilbuddene fra alarmselskaberne, kan du sammenligne og vælge det bedste tilbud for dig. Hvis du ikke er tilfreds med nogen af tilbuddene, kan du bare takke nej til alle.

Koster det noget at bruge Alarm.dk?

Nej. Det er både gratis og uforpligtende at bruge Alarm.dk. Det koster kun et par minutter af din tid. Gevinsten kan være en billigere alarm.

Hvad får I ud af, at jeg bruger Alarm.dk?

Vi modtager et beløb, når vi sender din forespørgsel videre til udvalgte alarmselskaber.

Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu, og vi giver ikke alle, der vil betale for det, mulighed for at kontakte dig med tilbud.

Vi er meget bevidste om, at vi har et ansvar for, at du kun bliver kontaktet af seriøse og ordentlige alarmselskaber. Vi samarbejder kun med de alarmselskaber, vi har tillid til.

Jeg har udfyldt skemaet, men er ikke blevet kontaktet. Hvad skal jeg gøre?

Du bliver typisk kontaktet med tilbud i løbet af et par dage. Hvis alarmselskaberne har travlt, kan der i visse tilfælde gå længere tid. Alarmselskaberne har 30 dage til at kontakte dig, fra du har udfyldt skemaet.

Husk at tjekke din telefon og mail i perioden efter, du har udfyldt skemaet. Det kan være, at alarmselskaberne har prøvet at ringe eller sendt en mail, som er havnet i dit spam-filter.

Hvis du ikke er blevet kontaktet inden for 1-2 uger, kan du skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så undersøger vi, hvad der er sket, og hvorfor du ikke er blevet kontaktet endnu.

Jeg har kun modtaget ét tilbud. Hvor er resten?

Vores mål er, at du altid modtager mere end ét tilbud, så du kan vælge det bedste.

De fleste gange lykkes det, men nogle gange finder vi kun én samarbejdspartner, der kan levere et godt tilbud baseret på dine behov.

Vi arbejder hele tiden på at finde flere gode samarbejdspartnere, så du kan få de bedste tilbud.

Jeg vil ikke ringes op. Kan jeg få skriftlige tilbud?

Hvis du kun er interesseret i skriftlige tilbud, kan du sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så informerer vi alarmselskaberne, og du vil kun modtage tilbud på mail eller sms.

Jeg har udfyldt skemaet, men fortryder. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har udfyldt skemaet, men af en eller anden grund fortryder, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så annullerer vi din henvendelse og giver besked til vores partnere om, at de ikke skal kontakte dig alligevel.

Hvordan trækker jeg mit samtykke tilbage?

Hvis du har udfyldt skemaet, men ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så vil vi sørge for, at dit samtykke bliver trukket tilbage og giver den samme besked videre til vores partnere.

Kan jeg få tilbud uden at udfylde skemaet?

Nej. For at vi kan sætte dig i kontakt med flere alarmselskaber, bliver du nødt til at udfylde skemaet.

Hvorfor skal jeg registrere persondata?

Når du udfylder skemaet, kan du blive spurgt om adresse eller andre personlige oplysninger.

Det er oplysninger, som er relevante for at kunne give dig konkrete tilbud baseret på dine behov.

Oplysningerne bliver ikke brugt til andet end at give dig tilbud og det nødvendige administrative arbejde knyttet til dette.

Hvordan håndterer I persondatasikkerhed og sletning af data?

Vi følger GDPR-reglerne i forhold til opbevaring og sletning af data. Hvis du har benyttet dig af tjenesten og efterfølgende ønsker at slette oplysningerne fra vores systemer, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Så sørger vi for, at din data slettes i vores systemer hurtigst muligt. Vi sørger også for, at vores samarbejdspartnere gør det samme.

Du kan være helt sikker på, at de oplysninger, du opgiver, ikke bruges til andet, end hvad du har givet samtykke til: Nemlig at give dig gode tilbud på alarmer inden for en tidsafgrænset periode (30 dage).

Læs mere om, hvordan vi behandler persondata her.

Sender I reklamer på mail eller har I mailinglister?

Vi har ikke mailinglister og sender ikke nogen form for markedsføring via mail.

Du kommer kun til at modtage en bekræftelsesmail fra os, som fortæller, at du kommer til at modtage tilbud. I samme mail vil der også stå, hvilke alarmselskaber som giver tilbuddene.

Det kan ske, at du alligevel ser reklamer fra os, hvis du bruger Gmail. Det er fordi, vi er Google-annoncører.

De første resultater under Reklame-tabben i Gmail er reklamer – på samme måde som de øverste resultater ved en Google-søgning normalt er reklamer. Begge dele vil være markeret som reklame og er ikke sendt ud som en mail til din konkrete mailadresse.

Det er ikke muligt for os at sørge for, at du ikke modtager denne type annoncer, når du bruger Googles produkter.

Her kan du finde information om, hvordan du ændrer dine indstillinger, så du undgår at se reklamer i Gmail: https://www.quora.com/How-do-I-stop-ads-on-Gmail

Hvem står bag Alarm.dk?

Tjenesten er drevet og udviklet af Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal skifte elselskab, mangler et flyttefirma, leder efter en ny a-kasse eller skal have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser, som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at få bedre elaftaler, forsikringer, bredbånd og andre tjenester, som er nødvendige i hverdagen.

Jeg kan ikke finde et svar på mit spørgsmål. Hvad skal jeg gøre?

Send en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kundeservice
Nettbureau AS