Om os

Alarm.dk arbejder med at udvikle markedets bedste tilbuds- og sammenligningstjeneste for alarmer til hjemmet, virksomheden eller sommerhuset. For os er forbrugeren vigtigst. Det afspejles i den tjeneste, vi tilbyder, og i de partnere vi samarbejder med.

Det er vores mål at hjælpe dig med at finde det alarmsystem, der passer bedst til dig, dit behov og din økonomi.

Uanset om du leder efter tyverialarm, brandalarm, overfaldsalarm eller bare lidt mere information om de forskellige alarmsystemer, vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at finde den rigtige alarm til den rigtige pris.

Derfor har vi lavet en tilbudstjeneste, hvor det eneste, du skal gøre, er at udfylde en formular og vente på at blive kontaktet af de alarmselskaber, der kan tilbyde en alarm, der lever op til dine kriterier.

Du bruger tilbudstjenesten ved at udfylde formularen, og så kontakter vores aktuelle samarbejdspartnere dig med deres bedste tilbud til dit behov. De er eksperter på området og er klar til at rådgive dig i forhold til valg af alarm.

Det er selvfølgelig uforpligtende at bruge vores tilbudstjeneste, og hvis du ikke finder et tilbud, der passer til dig, kan du altid takke nej.

Hvem står bag tjenesten?

Vi er en del af den skandinaviske IT-virksomhed Nettbureau, der har mere end ti års erfaring med udvikling af forbrugerrettede nichetjenester til sammenligning af produkter og services.

Nettbureau står bag andre sammenlignings- og tilbudstjenester som Bredbånd.com, A-kasse.nu, Strøm.net og Varmepumpe.dk. Du kan læse mere om os, og hvad vi arbejder med på Nettbureaus hjemmeside.

Kontaktinfo

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du nå os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine data

De oplysninger, du opgiver, vil kun blive sendt til de relevante alarmselskaber. Vi bruger ikke dine personlige oplysninger til andet end at give dig gode tilbud på alarmsystemer.

Det eneste, du modtager fra os, er en bekræftelse på e-mail, efter du har indsendt formularen. Læs mere om, hvordan vi håndterer persondatasikkerhed.