Billede af os fra Nettbureau der arbejder på, at du kan få gode tilbud på alarmer.

Om Alarm.dk

Alarm.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til dig, der leder efter alarm og tyverisikring. Vi hjælper både private og virksomheder med at finde et godt alarmsystem.

Der findes mange forskellige alarmselskaber, og det kan være svært at gennemskue, hvorfor det ene er bedre end det andet.

Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud fra flere alarmselskaber på én gang.

Sådan bruger du Alarm.dk

Alarm.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med alarmselskaber, der kan give dig tilbud på lige præcis den alarmtype, du har behov for. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld skemaet, beskriv dit behov, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt skemaet, sender vi din forespørgsel videre til de relevante alarmselskaber.
  3. Du bliver kontaktet af flere alarmselskaber. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres bedste og mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde et alarmselskab, der passer til dig og dine behov.

Din guide til alarmer og tyverisikring

Tyverialarm, indbrudsalarm, hjemmealarm, røgalarm og overfaldsalarm. Der findes mange forskellige alarmer og alarmsystemer. Men hvilken alarm skal du vælge, hvor finder du de bedste priser, og skal du investere i en alarm med eller uden abonnement?

Alle har forskellige behov, og det vigtigste er, at du finder en alarm og et alarmselskab, du føler dig tryg ved. Vi vil gøre det så nemt som muligt for dig at finde den rigtige alarm til den rigtige pris.

Når du får flere tilbud på alarm, får du en bedre fornemmelse for, hvad forskellige alarmtyper koster, og et godt udgangspunkt for at vælge et kompetent alarmselskab, der tilbyder alarmer og tyverisikring til en fair pris. Derfor bør du altid indhente flere tilbud.

Vi samarbejder med flere forskellige alarmselskaber, der kan give tilbud på alt fra simple tyverialarmer til avancerede alarmsystemer og alarmer med eller uden abonnement.

Vi samarbejder med ordentlige og kompetente alarmselskaber, der sidder klar til at give dig gode tilbud på alarmer, der passer til dig og dine behov. Vi sørger for, at flere alarmselskaber kontakter dig med deres bedste tilbud på alarm.

Alarm.dk er din guide til at finde hoved og hale i det store udbud af alarmer. Vi sikrer, at du altid nemt og hurtigt kan indhente tilbud fra flere alarmselskaber, og samler alt den viden, du har brug for, i vores artikler og guides.

Alarm – artikler og guides

På Alarm.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der giver dig de bedste forudsætninger for at vælge et godt alarmselskab til en fair pris.

Vi skriver artikler og guides til dig, der leder efter en alarm med eller uden abonnement og gerne vil vide mere om tyverisikring, alarmtyper og alarmsystemer.

Du kan blandt andet læse artikler om kameraovervågning, brandalarm og indbrudsalarm – vi håber, de gør dig klogere på alarmer generelt, så du med ro i maven kan vælge den bedste alarm til dig og dit behov.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal have en alarm, skifte forsikring, leder efter en ny a-kasse eller skal have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser, som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde alarmer, få bedre forsikringer, elaftaler og bredbånd. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og flyttefirmaer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.no.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Alarm.dk til at indhente tilbud på alarm, skal du opgive nogle personlige oplysninger i skemaet. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde en god alarm. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.

Kundeservice
Nettbureau AS