Få tilbud på alarm til erhverv

En erhvervsalarm skal passe til dine og din virksomheds behov. Få uforpligtende tilbud på alarmer fra flere alarm- og vagtselskaber, og find et godt alarmsystem til erhverv.

Det er en god idé at få tilbud fra flere alarmselskaber, når du er på udkig efter alarm til erhverv.

Udfyld skemaet og modtag tilbud fra alarmselskaber, der udbyder alarmsystemer til erhverv. Det er gratis og uforpligtende.

Erhvervsalarm

Der findes forskellige typer alarmer til erhverv, og du skal blandt andet tage stilling til, om alarmen skal være med eller uden abonnement, samt hvilke funktioner virksomheden har brug for i et alarmsystem.

Skal alarmpakken eksempelvis inkludere adgangskontrol, kameraovervågning, fotodetektorer, røgalarm og overfaldsalarm eller har du bare brug for en simpel tyverialarm til erhverv?

Når du vælger erhvervsalarm, bør du også undersøge, hvilke krav forsikringsselskabet stiller til virksomhedens sikkerhedsløsninger. I mange tilfælde skal en erhvervsalarm være forsikringsgodkendt og leve op til en række krav, eksempelvis om elektronisk overvågning.

Hvis forsikringsselskabet stiller krav om erhvervsalarm, kræver de også, at den installeres af en professionel montør, og at den overvåges af en politigodkendt kontrolcentral.

Få tilbud på forsikringsgodkendte alarmer

Specialtilbud på alarm til erhverv

Når du udfylder skemaet, bliver du kontaktet af flere alarmselskaber, der giver dig specialtilbud på alarmsystemer til erhverv.

Der er gode muligheder for specialtilpasning af alarmen, så den passer til lige præcis de behov, virksomheden har.

Erhvervsalarmer kan blandt andet inkludere:

  • 24-timers alarmovervågning
  • Fotodetektor med billedverificering ved udløst alarm
  • Overfaldsalarm
  • Vagtudrykning
  • GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral
  • Nem betjening via app.

Få tilbud på alarm

Om Alarm.dk

Alarm.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter rådgivning om og tilbud på alarm til din helårsbolig, fritidsbolig eller virksomhed.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige alarmselskab.

Alarm.dk er drevet og udviklet af Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Få op til 3 tilbud på alarm

check icon

Udfyld skemaet

Beskriv, hvilken alarm du har brug for, så relevante alarmselskaber kan give dig tilbud.

check icon

Få tilbud

Du bliver kontaktet af flere alarmselskaber. Gratis og uforpligtende.

check icon

Vælg det rigtige for dig

Sammenlign tilbud og vælg den bedste alarm til dit behov.

Få tilbud på alarm!

Kundeservice
Nettbureau AS