Leder du efter alarm med kamera? Få tilbud på alarmsystemer med kamera fra flere forhandlere.

Få tilbud på alarm med kamera

Leder du efter alarm med kamera? Udfyld kontaktformularen og indhent tilbud på alarmsystemer med kamera. Sammenlign priser, fordele og ulemper. Nemt og uforpligtende.


Billede af Pernille Ellehage

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sidst opdateret: 19/10-2020

Flere og flere vælger i dag et alarmsystem med kamera, og hos de fleste alarmselskaber kan du finde forskellige alarmløsninger, der inkluderer overvågningskameraer.

Men hvilket alarmsystem skal du vælge, hvad må det koste, og hvor mange kameraer har du egentlig brug for at koble sammen med din alarm?

Vi kan ikke fortælle dig, hvilket alarmsystem der vil passe perfekt til dit hjem. Men vi kan gøre det både nemt og overskueligt for dig at indhente og sammenligne tilbud på alarmer med kamera.

Hvis du er i tvivl om, hvilket alarmsystem du skal vælge, er det altid en god idé at få tilbud fra flere alarmselskaber og -forhandlere, før du beslutter dig.

Indhent tilbud og sammenlign priser

Alarmsystemer med kamera

Der findes forskellige typer kameraovervågning, og du kan få alarmsystemer med kamera i forskellige prisklasser.

Når du investerer i en alarm med kamera, betyder det ikke nødvendigvis, at dit hus skal videoovervåges døgnet rundt.

Mange af de overvågningsløsninger, du kan købe som supplement til en tyverialarm, består af et kamera, der kun optager eller tager billeder, hvis alarmen går.

Tyverialarmer med kamera
 • Alarm med fotosensor: Hvis du ikke har lyst til at videoovervåge dit hjem døgnet rundt, men gerne vil fange ubudne gæster med en kameralinse, er en alarm med fotosensor et godt valg. Den tager kun billeder, hvis den registrerer bevægelser.
 • Alarm med videoovervågning: Du kan også vælge en alarm med et kamera, der videoovervåger dit hjem døgnet rundt. Typisk kan du koble alarmsystemet op til din telefon, så du via videokameraerne også kan tjekke, om dine børn er kommet hjem fra skole, eller din kat danser på bordene.

Det er en smagssag, om man er til videoovervågning eller ej. Hvis du er i tvivl, kan du læse mere om forskellige typer kameraovervågning samt hvilke love og regler, der gælder for videoovervågning af private steder her.

Indhent tilbud her

Undgå at betale for meget for alarm med kamera

Udbuddet af alarmsystemer med kameraer er stort, og det kan være svært at regne ud, hvad der er bedst, og hvad du egentlig har brug for til dit hjem.

Derfor er det en rigtig god idé, at undersøge markedet før du investerer i en tyverialarm med kamera. Så undgår du at ende op med en alt for dyr løsning, der slet ikke passer til dit behov.

Sammenlign tilbud på alarmer med kamera

Når du får flere tilbud på alarm og kameraovervågning, bliver det nemmere for dig at gennemskue, hvad du får for pengene hos de forskellige alarmselskaber og -forhandlere.

Du kan nemt og hurtigt indhente og sammenligne tilbud på alarmsystemer med kameraer ved at udfylde kontaktformularen. Så bliver du kontaktet med flere forskellige tilbud på alarm.

Sådan gør du
 1. Udfyld kontaktformularen

  Der sendes automatisk en forespørgsel ud til udvalgte alarmselskaber.

 2. Sammenlign tilbud på alarmsystemer med kamera

  Alarmselskaberne kontakter dig med deres bedste tilbud. Sammenlign priser, kamerafunktioner osv.

 3. Vælg den bedste alarm til dit behov

  Tænk over, hvilken type alarmsystem og kameraovervågning der passer til dit hjem og gør dig tryg. Den billigste alarm er ikke nødvendigvis den bedste.

Du binder dig ikke til noget, når du udfylder kontaktformularen, og det er helt op til dig, om du vil takke ja til et tilbud fra alarmselskaberne eller ej.

Om Alarm.dk

Alarm.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter rådgivning om og tilbud på alarm med eller uden kamera til helårsbolig, fritidsbolig eller virksomhed.

Tjenesten er helt uforpligtende og sikrer, at du får gode tilbud uden selv at skulle bruge lang tid på at lede efter det rigtige alarmselskab.

Alarm.dk er drevet og udviklet af den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger. Læs mere om os.

Få tilbud på boligalarm

Kundeservice
Nettbureau AS