Kameraovervågning: Boligalarm med kamera

Få tilbud på et alarmsystem med kamera.

Her kan du indhente tilbud på alarmsystemer med kamera til privat brug, boligselskaber og andels- eller ejerforeninger. Du kan desuden indhente tilbud på alarmsystemer med kameraovervågning, der både passer til små og store virksomheder.

Gratis udrykning

Gratis respons, når alarmen går.

I henhold til danske love

Kameraovervågning er strengt reguleret i Danmark. Alle alarmpakker holder sig indenfor lovens rammer.

Billedverificering = rigtig respons

Den døgnbemandede alarmcentral kan igangsætte tiltag, som passer til situationen.

Alarm med kamera

Engang var alle former for kameraovervågning meget dyrt, men i dag kan du få et alarmsystem med kameraovervågning til en fornuftig pris.

Moderne teknologi har gjort det muligt at lave boligalarmer med kamera til en pris, som er tilgængelig for de fleste.

Hvordan virker et alarmsystem med kamera?

Når alarmen går, tager kameraet billeder. Billederne bliver sendt til den døgnbemandede alarmstation, der kan igangsætte de rigtige tiltag, når du ikke selv er hjemme.

Hvis din brandalarm går, bliver der også taget et billede, som sendes til alarmstationen. Billedverificering af brand kan sætte din bolig højere på brandvæsenets prioriteringsliste end en enkel røgalarm.

Tilsvarende kan et billedbevis på indbrud give hurtigere respons fra politiet og være nyttigt som bevismateriale i en eventuel retssag.

Balancerer sikkerhed og privatliv

Et system med alarmaktiveret kameracensor dækker sikkerhedsbehovet godt, samtidig med at det holder sig indenfor rammerne for hvad, der er tilladt i Danmark.

Kameraovervågning er strengt reguleret, og i de fleste tilfælde vil det ikke være tilladt at opsætte egne overvågningskameraer i tilknytning til bolig eller have.

Når du bruger tilbudstjenesten på Alarm.dk er du sikker på, at du får tilbud på produkter, der lever op til de lovmæssige krav til kameraovervågning, og som bedst muligt beskytter dit privatliv.